Αποφόρτιση, ανασύνταξη και μάθημα στα λάθη για Ολυμπιακό

Written by  Φεβ 22, 2014

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε για μία ακόμα φορά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την τρίτη του φετινή ήττα, τόσο στο συγκεκριμένο γήπεδο όσο και στον πέμπτο όμιλο του Top 16 και αυτό που ζητά πλέον είναι να δει και να προσπαθήσει να μάθει από τα λάθη του.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ επέστρεψαν με μία ακόμα ήττα σε αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο, βλέποντας πως για ένα ακόμα παιχνίδι στα κρίσιμα σημεία έκανε τα ίδια λάθη που τον οδήγησαν και πάλι στην ήττα. Παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αντίθετα με ο,τι έκανε στα προηγούμενα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χτυπήσει μέσα από τη ρακέτα και εν πολλοίς τα είχε καταφέρει, το μπλακ άουτ στο τελευταίο δίλεπτο δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μία ήττα με μικρή διαφορά που ενδεχομένως στο δεύτερο γύρο να παίξει το ρόλο της.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν στον όμιλό τους και να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και πως αυτό ίσως τους κοστίσει στη συνέχεια και πλέον οφείλουν να βρουν λύσεις να ανατρέψουν την κατάσταση. Το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι μια καλή ευκαιρία για αποφόρτιση, ωστόσο, η πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την ερχόμενη Πέμπτη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου δεν αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.