Έτοιμος για την Πόλη, ανησυχία για «Πέρπε»

Written by  Φεβ 26, 2014

Στην τελική ευθεία της  προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας τ ου δεύτερου γύρου του  Top  16  απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη είναι ο Ολυμπιακός, με μοναδικό πρόβλημα τον Στράτο Περπέρογλου, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα και ο Τζαμάριο Μουν.

 

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν είχε μέχρι σήμερα δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ενώ πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ο ίδιος δείχνει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ, σε συνδυασμό με την παρουσία και του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος, αντίστοιχα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, η δύναμη του Ολυμπιακού μέσα στη ρακέτα μεγαλώνει σημαντικά.

Απέναντί τους οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντήσουν μία πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε πολύ άσχημα, ωστόσο, τα τελευταία της αποτελέσματα την έβαλαν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, κάτι που σημαίνει ότι το έργο των Πρωταθλητών Ευρώπης μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ανεβασμένη έπειτα αό τα τελευταία αποτελέσματά της, ενώ η καυτή έδρα της θα προσθέσει πόντους δυσκολίας στο παιχνίδι της ομάδας του, ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν από δύσκολες έδρες και δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν την τελική τους αντεπίθεση που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή, αφού το χτύπημα στο γόνατο δεν απεδείχθη τελικά κάτι σοβαρό, ενώ ο μοναδικός πονοκέφαλος είναι η συμμετοχή του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο υπερπολύτιμος φόργουορντ του Ολυμπιακού έμεινε εκτός του αγώνα πρωταθλήματος  με το Ρέθυμνο για να προστατευθεί, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και, αν ο παίκτης είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιηθεί στον πολύ δύσκολο αγώνα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.