Οι διεθνείς συμμετοχές επιστρέφουν στο 3x3 Urban Legends @ Βριλήσσια!!

Written by  Μάι 19, 2016

 Οι διεθνείς συμμετοχές στο 3x3 Urban Legends επιστρέφουν αυτή τη φορά στα Βριλήσσια! Το τουρνουά, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 28 Μαϊου, αναμένεται για άλλη μια φορά να είναι συναρπαστικό σε όλες τις κατηγορίες του! Τα βλέμματα όμως για ακόμη μια φορά συγκεντρώνονται στην +18 Elite κατηγορία, όπου εκτός από τις ελληνικές ομάδες, οι ξένοι παίκτες επιστρέφουν για να διεκδικήσουν τις δυο θέσεις που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του «3x3 Urban Legends» και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο FIBA 3x3 World Tour!

Πρώτη και καλύτερη επιστρέφει για δεύτερη φορά η ομάδα Squad Streetball από την Γερμανία, που στο 3x3 Urban Legends @ Γ.Σ. Αρίων τερμάτισε 4η και έτσι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Αυτή τη φορά "η πιο τρελή ομάδα 3x3 του κόσμου" που έχει σκοπό να παίξει σε τουρνουά σε όλες τις ηπείρους επιστρέφει για να ολοκληρώσει το στόχο της!

2015 irish3x3FinalDublin

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα και η 3x3 Ljubljana, μια ομάδα που αποτελείται από τους παίκτες από την θέση 5-8 στην παγκόσμια κατάταξη, ακριβώς πίσω από τους 4 πρωταθλητές κόσμου Σέρβους. Οι Σλοβένοι έρχονται να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του 3x3 Urban Legends και από εκεί την πρόκριση τους στην Πράγα. Σκοπός τους είναι να κερδίσουν την πρόκριση και για τα 7 World Tour σε όλο τον πλανήτη. Αναμφίβολα, η σημαντικότερη ομάδα (από άποψη διακρίσεων) που έχει αγωνιστεί ποτέ στο 3x3 Urban Legends!

 Τέλος, επίσης για πρώτη φορά στο τουρνουά θα συμμετάσχει και μια ομάδα από την Τουρκία, η ομάδα Istanbul, που πέρυσι αγωνίστηκε στο FIBA 3x3 World Tour στην Λωζάννη όπου και κατέλαβε την 12η και τελευταία θέση!

teamistanbul

Η συμμετοχή ξένων ομάδων δίνει την μοναδική ευκαιρία στους Έλληνες παίκτες του 3x3 να ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο φυσικά μόνο στο 3x3 Urban Legends!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το site www.playfools.gr

Φωτό: playfools.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.