«Το μπάσκετ στηρίζει τα παιδιά όλου του κόσμου»

Written by  Μάι 21, 2016

Με σύνθημα «Το μπάσκετ στηρίζει τα παιδιά όλου του κόσμου», ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, με τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.),  διοργανώνουν αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 22 Μαΐου για την υποστήριξη του Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού, με επίτιμο προσκεκλημένο τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Ο αγώνας μπάσκετ θα διεξαχθεί μεταξύ των παλαιμάχων ΣΠΑΚΕ με ομάδα Ολυμπιονικών, στο γήπεδο του Πανελληνίου στο Πεδίον του Άρεως, με σκοπό την παροχή βοήθειας για τα παιδιά των προσφύγων, ενώ στο ημίχρονο θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για την προσφορά του στον αθλητισμό και το μπάσκετ και, παράλληλα, θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο μέλος του ΣΠΑΚΕ.

Στην δήλωσή του για τον αγώνα, ο ΣΠΑΚΕ αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) ανέκαθεν ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, υποστηρίζει οργανισμούς και φορείς που προάγουν πραγματικά κοινωνικό έργο. Με την αρωγή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και μέσω αυτού του αγώνα με την συμμετοχή εμβληματικών μορφών της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης καθώς και Ολυμπιονικών από όλα τα αθλήματα υποστηρίζουμε το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» (www.ddp.org.gr).

Αντί εισιτηρίου έχει οριστεί να δοθούν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Γήπεδο Πανελληνίου, Ευελπίδων 2 – Πεδίον του Άρεως

Ώρα: 17.30

Πηγή: cityofathens.gr

BasketA3LOW

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.