Την 3η θέση στο Βέλγιο η Ελλάδα

Written by  Ιουν 19, 2016

Την τρίτη θέση στην basic κατηγορία του DHL Eurocup 2016, που διεξήχθη στην περιοχή Lommel του Βελγίου, κατέκτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ομάδα που απαρτίζεται από εργαζόμενους της εταιρίας DHL στην Ελλάδα, υπό τις οδηγίες και την χορογραφία της προπονήτριας, Βάσιας Τσουλαρίδη, εντυπωσίασε στην δεύτερη χρονιά της στον διαγωνισμό.

 Β. Τσουλαρίδη: «Μεγάλη πρόκληση για μένα»

«Είμαι πολύ χαρούμενη, που για 2η συνεχομένη χρονιά ανέλαβα την ελληνική ομάδα cheerleading στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την εταιρία DHL Express. Τα άτομα που αποτελούν την ομάδα είναι υπάλληλοι της εταιρίας κι όχι αθλητές κι αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα», αναφέρει η προπονήτρια και χορογράφος των Εθνικών ομάδων cheerleading, Βάσια Τσουλαρίδη, προσθέτοντας:

«Πέρσι κατακτήσαμε την 6η θέση και φέτος η εμφάνιση μας ήταν ακόμα καλύτερη αφού μετά τον προκριματικό αγώνα του Σάββατου, την Κυριακή καταφέραμε να πάρουμε την 3η θέση».

Το DHL Eurocup είναι μια ευρωπαϊκή εταιρική διοργάνωση που πραγματοποιείται από το 1983 και περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου και cheerleading. Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν στο σύνολο περίπου 3.000 εργαζόμενοι της DHL Express από όλη την Ευρώπη. Στην κατηγορία του cheerleading, έλαβαν μέρος 27 χώρες, ενώ στην κατηγορία του ποδοσφαίρου περίπου 40 χώρες. Η ομάδα Cheerleading DHL Hellas παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του 5ου Πανελληνίου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Cheer 2016, που διεξάγεται στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Η τελική βαθμολογία στην basic κατηγορία:
1. Ηνωμένο Βασίλειο 111 βαθμοί
2. Ισπανία 100 β.
3. Ελλάδα 89 β.
4. Ουκρανία 73 β. 
5. Τουρκία 70 β. 
6. Ισραήλ 67 β. 
7. Λιθουανία 60 β.

Στην Advance κατηγορία, την πρώτη 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.