Print this page

Η Κωστάκη ξανά στο παρκέ για τα παιδιά (pics)

Written by  Δεκ 05, 2016

Μετά από αρκετούς μήνες η Αναστασία Κωστάκη πάτησε και πάλι παρκέ για να παίξει μπάσκετ. Αυτή τη φορά με συμπαίκτριες  τα κορίτσια των ακαδημιών του συλλόγου της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαθαίνω το μπάσκετ, Αγαπώ τον αθλητισμό" που εκπονεί η Ολυμπιονίκης Τατιάνα Καββαδία η ομάδα της Δάφνης φιλοξένησε και βράβευσε την Αναστασία Κωστάκη. Μάλιστα οι δυο πρώην συμπαίκτριες και συγκάτοικοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 βρέθηκαν ξανά μαζί στο παρκέ αυτή τη φορά ως αντίπαλες στο φιλικό που έδωσαν μεταξύ τους τα τμήματα των ακαδημιών προσφέροντας μοναδικές στιγμές για τους μικρούς θεατές και για το γυναικείο μπάσκετ.

Η Αναστασία Κωστάκη εξέφρασε τη χαρά της για την παρουσία της σε αυτή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή της και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των μικρών κοριτσιών που θέλησαν να μάθουν από την εμπειρία της.

«Σήμερα μπήκα στο γήπεδο ξανά και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι με παιδιά εδώ και ένα χρόνο περίπου και έχω εξοικειωθεί. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη σημερινή εκδήλωση. Στη Δάφνη ασχολούνται πολύ με το γυναικείο, κάνουν ωραία δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια καθώς το άθλημα χρειάζεται τέτοιες ενέργειες. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη βράβευση και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρεθώ κοντά στα παιδιά. Εύχομαι να βοηθάω καθώς τα παιδιά χρειάζονται έμπνευση και εικόνες. Όπως είχα και εγώ μικρή. Όταν ήμουν 12-13 πήγαινα και έβλεπα Σπόρτιγκ μόνο και μόνο για να βλέπω 2-3 φοβερές παίκτριες που είχαν έρθει όπως η Πένυ Τόλερ που ήταν η αγαπημένη μου παίκτρια. Πρέπει να έχεις ωραία πρότυπα για να ονειρεύεσαι. Σε αυτή την ηλικία που είναι αυτά τα παιδιά επειδή είναι μικρά ακόμα αυτό που θες να δεις είναι ότι το αγαπάνε. Αν υπάρχει αυτό τότε από τη στιγμή που επέλεξαν αυτό το άθλημα θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθήσουν το μονοπάτι του και να παλεύουν»

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!