Γέμισε το κλειστό της Δάφνης για την Άννυ Κωνσταντινίδου

Written by  Μαρ 13, 2017

Οι συστάσεις, φυσικά είναι περιττές καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι πως αποκαλείται "Θηλυκός Γκάλης" και "Magic Annie". Ο λόγος για ποια άλλα από τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, την Άννυ Κωνσταντινίδου για την οποία βρεθήκαμε το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου.

Μια ακόμα δράση του προγράμματος που έχει εκπονήσει η προπονήτρια των ακαδημιών της Δάφνης Αγίου Δημητρίου Τατιάνα Καββαδία "Μαθαίνω το μπάσκετ, αγαπώ τον αθλητισμό" ώστε τα παιδιά ερχόμενα σε επαφή με εμβληματικές φυσιογνωμίες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης να πάρουν την έμπνευση, που θα τους δώσει μια επιπλέον ώθηση για την πορεία και εξέλιξη τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

Στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Δάφνης Αγίου Δημητρίου βρέθηκε η ομάδα της Θρία Ασπροπύργου και έτσι τα κορίτσια τόσο της Δάφνης όσο και της Θρία είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την κορυφαία Ελληνίδα μπασκεμπολίστρια όλων των εποχών, την Άννυ Κωνσταντινίδου η οποία ανταποκρίθηκε με μεγάλη θέρμη στο κάλεσμα αυτό.

Η Άννυ Κωνσταντινίδου θεωρείται η πιο εμβληματική Ελληνίδα μπασκεμπολίστρια. Την αποκαλούν στην Ελλάδα "ο θηλυκός Γκάλης" και στην Αμερική "Magic Annie". Έχει διακριθεί τόσο για τη σπουδαία της αθλητική αξία όσο και για το ήθος της. Είναι διευθύντρια του Αθλητικού τμήματος του Αμερικάνικου κολλεγίου ACS στην Αγία Παρασκευή και όλα τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζει έντονη κοινωνική δράση διοργανώνοντας φιλανθρωπικούς αγώνες για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Φέτος μαζί με την Τατιάνα Καββαδία είναι εκ των βασικών στελεχών της εκστρατείας για το "Ροζ φύλλο του αγώνα της ζωής" προς αρωγή των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.

Η Άννυ Κωνσταντινίδου τιμήθηκε από το σύλλογο της Δάφνης για την παρουσία της στο χώρο, υπέγραφε αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά, τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους ενώ έκανε και το τζάμπολ της φιλικής αναμέτρησης που έδωσαν προς τιμή της οι δυο ομάδες.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με καλέσατε σήμερα εδώ. Είναι χαρά μου να παρευρίσκομαι σε εκδηλώσεις με νέα παιδιά πόσο μάλλον νέα κορίτσια που μπαίνουν στο άθλημα του μπάσκετ.

Για να κάνετε κάτι και για να πετύχετε σε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα από όλα να το αγαπάτε και μόνο μέσα από την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνετε θα έρθει και η σκληρή δουλειά για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο αθλητισμός είναι ότι καλύτερο για τα νέα παιδιά. Να βάζετε στόχους, όχι πολλούς αλλά μικρούς που να μπορείτε να τους φτάσετε. Δυσκολίες θα υπάρχουν πολλές αλλά δεν πρέπει ποτέ να το βάζετε κάτω, πρέπει να έχετε υπομονή και θέλει και πολύ δουλειά. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα".

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο επικεφαλής της εκστρατείας το "Ροζ φύλλο αγώνα της ζωής" Γιάννης Σταθόπουλος και ο Σύλλογος Ελπίδα ενώ πολλοί γονείς έσπευσαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών δίνοντας λίγο σάλιο στο ειδικά στημένο σημείο στην είσοδο του γηπέδου αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να σωθεί κάποιος καρκινοπαθής συνάνθρωπος μας.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.