Print this page

Advanced Skills Βasketball Camp 2017

Written by  Απρ 06, 2017

Η Aκαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά το Advanced Skills Basketball Camp για αγόρια και κορίτσια 7-17 ετών (2000 - 2010) το τριήμερο 10,11 και 12 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη).


Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση , το υψηλό επίπεδο του προπονητικού επιτελείου του CAMP που αποτελείτε από κορυφαίους προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα διδάξουν για τρεις ημέρες στους μικρούς αθλητές πώς να τριπλάρουν και να πασάρουν, βοηθώντας τους να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους εν γένει, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος.

Tο camp θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας « Παύλος Γιαννακόπουλος» για περίπου 60 παιδιά και οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται μόνο στη γραμματεία του Κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές, θα διαρκεί 2 ώρες ημερησίως και τα παιδιά θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα αλλά και SECTIONS ( Α ή Β ) από τους προπονητές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2106447861 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .