Κόροιβος: Στον Πύργο ο αγώνας Κυπέλλου με τον Προμηθέα

Written by  Αυγ 23, 2017

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΚΑΕ Κόροιβος, που αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πάτρας για την 1η αγωνιστική της Β΄φάσης του θεσμού, όχι στην φυσική της έδρα, αλλά στον Πύργο, σε μια ένδειξη ανταπόδοσης για την στήριξη που έχει λάβει από επιχειρηματίες και φίλους της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (23/09), για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με δεδομένη την ευρύτατη στήριξη που έχουμε λάβει από την πόλη του Πύργου και σε επίπεδο χορηγιών και στο επίπεδο της προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, η ΚΑΕ Κόροιβος αποφάσισε η αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, για το Κύπελλο Ελλάδας, να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.

Η φυσική έδρα του Κόροιβου, φυσικά, είναι η Αμαλιάδα, ωστόσο η συμβολική αυτή κίνηση συνιστά απλή έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους επιχειρηματίες, τους εκεί φίλους της ομάδας μας και τους πολίτες του Πύργου εν γένει, για την πολύπλευρη υποστήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εξάλλου ο Κόροιβος, έχει μεν τις «ρίζες» του στην Αμαλιάδα, αλλά ταυτόχρονα εκπροσωπεί όλη την Ηλεία στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Επισημαίνεται ότι για τον αγώνα θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς επίσης κι ορισμένες «παράλληλες» με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού δράσεις κι εκδηλώσεις.

Η ΚΑΕ Κόροιβος, τέλος, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πύργου κι ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κ. Γαβρίλη Λιατσή, για την άριστη συνεργασία και την αποδοχή του αιτήματος χρησιμοποίησης του γηπέδου.

 

Πηγή και φωτό: koroivosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.