Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων ο Παναθηναϊκός

Written by  Ιουν 25, 2018

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες, καθώς νίκησε τον Πανιώνιο 67-53 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Προμηθέα Πάτρας επί της ΔΕΚΑ, κατέκτησε τον τίτλο.


Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για την προσφορά του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης. Ακόμη το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον αντιδήμαρχο αθλητισμού Νίκο Γκρίζη.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πάτρας που παρέλαβε το έπαθλο από τον ταμία της ΕΣΚΑΒΔΕ Γιώργο Μπέστια.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Μάριος Γιώτης του Παναθηναϊκού που πήρε το βραβείο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο. 

Στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Βασίλης Τόλιας (Πανιώνιος), Αναγνώστης Παπασάβογλου (ΔΕΚΑ), Γιώργος Καλανιώτης, Μάριος Γιώτης (Παναθηναϊκός), και Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πάτρας) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκος Φαρμάκης.

Το έκτο Ηράκλειο αναχώρησε νωρίτερα για την Κρήτη προκειμένου να προλάβει το πλοίο. Στον πέμπτο Αρίωνα Ξάνθης την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Στράτος Τσώνος. Στην τέταρτη ΔΕΚΑ τα αναμνηστικά παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΒΔΕ Σταμάτης Συρόπουλος. Στον τρίτο Προμηθέα Πάτρας τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Αγγελος Παπανικολάου και Δημήτρης Ρόζης, ενώ στο δεύτερο Πανιώνιο τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Νικάκης και Λόρτος. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό τα μετάλλια απένειμαν ο κ. Νικάκης και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης και το κύπελλο ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης.

Τετάρτη 20 Ιουνίου

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης 68-56
ΔΕΚΑ - Ηράκλειο ΟΑΑ 75-56
Πανιώνιος ΓΣΣ - ΑΣΠ Προμηθέας 74-72

Πέμπτη 21 Ιουνίου

ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης – ΔΕΚΑ 50-72
ΑΣΠ Προμηθέας - Παναθηναϊκός ΑΟ 71-79
Ηράκλειο ΟΑΑ - Πανιώνιος ΓΣΣ 57-88

Παρασκευή 22 Ιουνίου

ΑΣΠ Προμηθέας - ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης 76-54
Πανιώνιος ΓΣΣ – ΔΕΚΑ 70-47
Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηράκλειο ΟΑΑ 82-54

Σάββατο 23 Ιουνίου

ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης - Πανιώνιος ΓΣΣ 46-65
Ηράκλειο ΟΑΑ - ΑΣΠ Προμηθέας 70-86
18.00 ΔΕΚΑ - Παναθηναϊκός ΑΟ 73-64

Κυριακή 24 Ιουνίου

Ηράκλειο ΟΑΑ - ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης 64-79
Παναθηναϊκός ΑΟ - Πανιώνιος ΓΣΣ 67-53
ΑΣΠ Προμηθέας – ΔΕΚΑ 72-51

Η τελική βαθμολογία

Παναθηναϊκός 4-1 9
Πανιώνιος 4-1 9
Προμηθέας Πάτρας 3-2 8
ΔΕΚΑ 3-2 8
Αρίων Ξάνθης 1-4 6
Ηράκλειο 0-5 5

πηγή ΕΟΚ

 
πηγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.