Print this page

Νεκρός ο Χάνεϊκατ μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών

Written by  Ιουλ 07, 2018

Ο Τάϊλερ Χάνεϊκατ βρήκε τραγικό τέλος στο σπίτι του στην Καλιφόρνια μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Ο άσσος της Χίμκι σύμφωνα με τα Αμερικανικά Μέσα ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια. Για άγνωστους λόγους οι Αρχές έλαβαν τηλεφώνημα από την μητέρα του αθλητή η οποία φοβόταν για την κατάσταση στην οπόια βρίσκεται ο υιός της, όμως όταν έφτασαν σπίτι του ακούστηκαν πυροβολισμοί δίχως να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός, αυτοί ανταπέδωσαν, ενώ μετά από λίγο οι ειδικές δυνάμεις SWAT εισήλθαν στο σπίτι και βρήκαν τον Χάνεϊκατ νεκρό.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες αν και στην αρχή είχε αναφερθεί πως έπεσε νεκρός στην ανταλλαγή πυροβολισμών, η αστυνομία αναφέρει:

«Σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή αστυνομικών σε πυροβολισμούς χθες το βράδυ στο Van Nuys Division, φαίνεται σαν ο ύποπτος να μην χτυπήθηκε από την σφαίρα κάποιου αστυνομικού. Ο ύποπτος φαίνεται να έχει υποστεί τραυματισμούς που συνάδουν με πληγή σφαίρας από αυτο-πυροβολισμό».

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Παγκόσμιο Μπάσκετ, ενώ οι λόγοι για τους πυροβολισμούς παραμένουν αδιευκρίνιστοι.