Στην Αμβέρσα το FIBA 3x3 Europe Cup 2020

Written by  Νοε 05, 2018

Η Αμβέρσα θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το επόμενο FIBA 3x3 Europe Cup το τριήμερο 26-28 Ιουνίου 2020 και έτσι θα γίνει η πρώτη βελγική πόλη που θα φιλοξενήσει αυτό τον σπουδαίο θεσμό του αθλήματος.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της πόλης, το ‘Groenplaats’, δίπλα από το άγαλμα του διάσημου ζωγράφου Pieter Paul Rubens με θέα τον καθεδρικό ναό της πόλης και αποκτά ιδιαίτερα ιστορική σημασία, καθώς συμπίπτει με την χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αμβέρσα, αλλά και την χρονιά που το 3x3 κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Η FIBA είναι ενθουσιασμένη που φέρνει το FIBA 3x3 Europe Cup στο Βέλγιο. Η ιστορική περιοχή της Αμβέρσας υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αστικά σκηνικά στην ιστορία του 3x3. Είμαστε ενθουσιασμένοι να βρισκόμαστε σε μια νέα και δυναμική πόλη και χώρα, μόλις ένα μήνα πριν από την πρώτη μας Ολυμπιακή εμφάνιση» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της FIBA 3x3, Άλεξ Σάντσεζ.

Πηγή και φωτό: fiba3x3.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.