Print this page

Εύκολα και θεαματικά ο ΠΑΟΚ

Written by  Ιαν 23, 2019

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα πολύ εύκολο απόγευμα, διαλύοντας την ουραγό του ομίλου Οπάβα με 93-43 και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους, απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν μετέτρεψε το παιχνίδι σε αγγαρεία, αλλά τους έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο να παίξουν ελεύθερα, χωρίς άγχος και να χαρίσουν ένα όμορφο βράδυ στους φιλάθλους του.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αφού ο ΠΑΟΚ μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένος και με τον Τζόντρε Τζέφερσον να…συστήνεται στους νέους του συμπαίκτες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, παίρνοντας προβάδισμα στο τέλος του δεκάλεπτου με 26-12.

Η εκπληκτική εκκίνηση, έδωσε ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», που συνέχισαν με την ίδια προσέγγιση το παιχνίδι, έχοντας κυριαρχήσει σε κάθε σημείο του παρκέ, με τη διαφορά να ανεβαίνει συνεχώς και να φτάνει στο τέλος του ημιχρόνου στο 49-22.

Με τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, το μοναδικό που απέμενε ήταν η τελική έκταση της διαφοράς, που έφτασε στο τελικό +50 (93-43) που έφερε τον ΠΑΟΚ στο 7-5 και να θέλει μια νίκη για να περάσει και τυπικά στην επόμενη φάση.

Ο Τζόντρε Τζέφερσον άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, τελειώνοντας με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Σταύρος Σχίζας ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους και 3 ριμπάουντ, ο Μιλένκο Τέπιτς έκανε double-double με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε 13 πόντους με 5 ριμπάουντ και ο Θοδωρής Ζάρας τελείωσε με 11 πόντους και 3 ριμπάουντ.                                                                                 

Από την Οπάβα, ο Ραντίμ Κλέτσκα σημείωσε 11 πόντους με 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 26-12, 49-22, 68-37, 93-43

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: championsleague.basketball