Ευχαρίστησε τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας ο Δ.Α.Σ.

Written by  Φεβ 19, 2019

O Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, με επίσημη ανακοίνωση του, ευχαρίστησε τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την μεταφορά των αθλητών του στους εκτός έδρας αγώνας για το τουρνουά του Junior NBA Greece. 

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο αθλητισμού, Σταυρούλα Συράκου, δείχνει έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά και στους αθλητικούς συλλόγους.

Ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, ευχαρίστησε δημόσια την Δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο και την αντιδήμαρχο Σταυρούλα Συράκου μετά την πρωτοβουλία της αντιδημάρχου να μεταφέρονται οι αθλητές του Δ.Α.Σ. με τα καινούρια λεωφορεία του Δήμου για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας για το Junior NBA Greece, ώστε να διασφαλιστεί στο ακέραιο η ασφάλεια τους.

Αναμφίβολα, η πρόταση αυτή είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, αφού ελάχιστοι Δήμοι συνεισφέρουν και βοηθούν τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής τους.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΔΑΣ Δραπετσώνας

«Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Οι ακαδημίες του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της Αττικής. Η συμμετοχή μας στο Elite Youth Tournament και στο Junior NBA Greece, είναι το επιστέγασμα της άκρως επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο απ’ όλες τις πλευρές (Διοίκηση, προπονητές, αθλητές).

Στο πλαίσιο της ένταξης μας σε ένα ακόμη κορυφαίο τουρνουά, όπως είναι αυτό του Junior NBA Greece, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, αλλά και την αντιδήμαρχο αθλητισμού Σταυρούλα Συράκου για την έμπρακτη στήριξη τους στα παιδιά του μεγαλύτερου και πολυπληθέστερου συλλόγου μπάσκετ στη Δραπετσώνα.

Η αντιδήμαρχος πρότεινε οι μεταφορές των αθλητών μας στα εκτός έδρας παιχνίδια να γίνονται με τα καινούρια λεωφορεία του Δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε τη Δημοτικό αρχή ως αρωγό στις προσπάθειες μας, αφού ο ΔΑΣ Δραπετσώνας είναι για πολλούς η μεγαλύτερη διαφήμιση της πόλης στη Καλαθοσφαίριση».

 

1 comment

  • ΑΔΓΑΔΣΓΦ
    Comment Link ΑΔΓΑΔΣΓΦ Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 14:41

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΟΥΤΕ ΑΧΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    ΣΗΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.