Εθνική Ενόπλων και Πιερικός Αρχέλαος παίζουν μπάσκετ για το σώμα Σαμαρειτών

Written by  Μαρ 19, 2019

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη,  θα αναμετρηθούν η Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και η ομάδα Γυναικών του Πιερικού Αρχέλαου. 

Το τζάμπολ θα δωθεί στις 19:00 και ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κατερίνης, για την αγορά διασωστικού οχήματος. 

Την ομάδα της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούν οι: Αντιγόνη Χαιριστανιδου, Δήμητρα Τελίδου, Άσπα  Μπενέκη, Μαρία Μπρούλια, Χριστίνα Κοντογιάννη, Μένια Δροσωτάκη, Ρούλα Λαουλάκου, Ελένη Σολωμού, Κατερίνα Λιάγκα, Αφροδίτη Κοσμά, Βίκυ Λαγοπάτη, Αναστασία Κιουρτζίδου, Χρύσα Καραβασίλη, με προπονητές τους Σταύρο Νανάκο, Γιώργο   Σκοποληθας και Άρη Ξενούλη.

Για την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου θα αγωνιστούν οι: Ολυμπία Καραλή, Ροδή Χρυσοστομίδου, Δώρα Ζουγκουρίδου, Ολυμπία Κιλ, Νικολέτα Κιολέογλου, Ξένια Λάππα, Κατερίνα Μπαγκλαρίδου, Εριάννα Μπουμπουλέντρα, Ξανθίππη Καρατάσιου, Γλυκερία Παντιάλα, Μαρία Μάντη, Έρη Γκρίτζαλη, με προπονητές τους Στέλιο Χατζηιωάννου και Χρήστο Ξηρομερίτη

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.