Εθνική Ενόπλων και Φάρος Κερατσινίου παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό

Written by  Απρ 09, 2019

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Νικολαϊδης, στο Κερατσίνι,  θα αναμετρηθούν η Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και η ομάδα Γυναικών του Φάρου Κερατσινίου.

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 19:00 και ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για τους άπορους που φροντίζει το φιλανθρωπικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου.

Την ομάδα της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούν οι: Αντιγόνη Χαιριστανιδου, Δήμητρα Τελίδου, Άσπα  Μπενέκη, Μαρία Μπρούλια, Χριστίνα Κοντογιάννη, Μένια Δροσωτάκη, Ρούλα Λαουλάκου, Ελένη Σολωμού, Κατερίνα Λιάγκα, Αφροδίτη Κοσμά, Βίκυ Λαγοπάτη, Αναστασία Κιουρτζίδου, Χρύσα Καραβασίλη, με προπονητές τους Σταύρο Νανάκο, Γιώργο   Σκοποληθας και Άρη Ξενούλη.

Για την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου θα αγωνιστούν οι: Γραμματικού, Καρακασίδου, Χόντο, Τανταρόφσκα, Παπαϊωάννου, Κοντραφούρη, Ισκιόγλου, Κουτσοδήμου, Σταμούλου, Μαλλιάρη, Φερεντίνου και Σαραντοπούλου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.