Print this page

Europe Cup 3X3: Πανέτοιμη για τα προκριματικά η Εθνική Ανδρών

Written by  Ιουν 28, 2019

Με προορισμό τη Λετονία αναχώρησε σήμερα η Εθνική Ανδρών 3X3 που θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του φάση του Europe Cup.

Οι αγώνες θα γίνει στη Ρίγα στις 29 και 30 Ιουνίου και λίγο πριν αναχωρήσουν οι Βασίλης Μουράτος, Νίκος Δίπλαρος, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Δημήτρης Κακλαμανάκης αναφέρθηκαν στην αποστολή και στους στόχους τους.

Βασίλης Μουράτος: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή διοργάνωση. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με την Εθνική Ομάδα 3Χ3. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση να κάνουμε κάτι καλό, να φτάσουμε σε μια διάκριση και το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Νίκος Δίπλαρος: «Είμαι χαρούμενος που παίρνω μέρος σε αυτό του τουρνουά και φοράω πάλι το εθνόσημο. Ευχή μου είναι να επιστρέψουμε με την πρόκριση και να πάμε και στην τελική φάση της διοργάνωσης».

Δημήτρης Κακλαμανάκης: «Αποτελεί τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και να εκπροσωπώ τη χώρα για μία ακόμη φορά φέτος. Θέλω να πιστεύω πως θα επιστρέψουμε από τη Λετονία με την πρόκριση στην τελική φάση».

Διαμαντής Σλαφτσάκης: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση, αλλά η διάθεση και η θέληση να πετύχουμε κάτι καλό, να φτάσουμε σε μια διάκριση για τη χώρα μας παραμένει η ίδια. Πιστεύω πως θα βρούμε τη χημεία μας σε ένα διαφορετικό τουρνουά και θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει η αποστολή μας, έχοντας απέναντι μας πιο έμπειρες ομάδες».