Amazons Cheer Training Camp με προπονήτριες από τη Σλοβενία

Written by  Ιουλ 04, 2019

Αθλητές, προπονητές και χορογράφοι, θα βρεθούν στο Προπονητικό κέντρο των Αμαζόνων στη Βάρη από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου 2019 για να λάβουν μέρος στο Amazons Cheer Training Camp.

Το προπονητικό camp που θα διαρκέσει 5 ημέρες, θα πραγματοποιηθεί από τις Diana Mitrovitc και Nina Zvizdalo. Όλοι οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην τεχνική και τα διάφορα στυλ του αθλήματος και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο άθλημα,  μέσω των  πιστοποιημένων προπονητριών και χορογράφων από τη Σλοβενία, μέλη της ομάδας LeaderUnified με αρχηγό την MatejaGrbec.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο προπονήτριες που αποτελούν μέλη της Εθνικής Ομάδας Σλοβενίας είναι εξειδικευμένες σε όλα τα στυλ της κατηγορίας performance cheer (cheer freestyle pom, cheer hip hop και cheer jazz).

Οι Αμαζόνες στοχεύουν στην αναβάθμιση των ομάδων τους μετά την πρόκρισή τους σε όλες τις κατηγορίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 στην Ιταλία. Οι Αμαζόνες,  πρωτοπορούν για άλλη μια φορά και ανοίγουν το camp για όλους τους αθλητές και αθλήτριες, προκειμένου να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του αθλήματος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προπονητικού camp, υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα των Αμαζόνων,www.amazones.com.gr

Amazons Cheer Training Camp
Ημερομηνίες camp: 8-12 Ιουλίου 2019
Ώρες: 14:00-19:30
Τόπος διεξαγωγής: 2ο χλμ Βάρης Κορωπίου (προπονητήριο Αμαζόνων)
Προπονήτριες: DianaMitrovitc και Nina Zvizdalo (Σλοβενία)
Ηλικιακά group: Senior, Junior & Junior B-A
Αθλήματα:cheerfreestylePom, cheer Hip Hop, cheer Jazz
Επικοινωνία: 2114050150
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.amazones.com.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.