Print this page

4o Laconia Summer Basketour και 30ο Τζαμπολ Αγάπης από 3 έως 10 Αυγούστου

Written by  Ιουλ 27, 2019

Το LaconiaSummer Basketour, η διοργάνωση που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 4η σερί χρονιά στο δήμο Μονεμβασίας. Το κλιματιζόμενο πλέον Κλειστό Γυμναστήριο των Μολάων, ετοιμάζεται να φορέσει τα αγωνιστικά του από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου 2019, με τους συμμετέχοντες να αγωνίζονται για την στήριξη του «Τζάμπολ Αγάπης» και των παιδιών με αυτισμό.

Την φετινή χρονιά παίζουμε μπάσκετ για συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Γι΄ αυτό το λόγο μέρος των εσόδων από το τουρνουά θα δοθούν για αυτό τον σκοπό. Επιπλέον τις μέρες του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί και ο 30ος αγώνας Τζάμπολ Αγάπης.

Το 4ο Laconia Summer Basketour 2019 είναι αφιερωμένο στην Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή του «Τζάμπολ Αγάπης» και του προγράμματος συνεκπαίδευσης «Μπασκετικός Αδερφός», που θα πραγματοποιηθεί τη νέα σχολική περίοδο 2019 – 2020.

Φέτος ο χαρακτήρας του Τουρνουά γίνεται διεθνής και μάλιστα διηπειρωτικός καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρωταθλήτρια ομάδα από τις Η.Π.Α θα βρεθεί σε ανεξάρτητο τουρνουά.

Η ομάδα των Las Vegas Unknown ιδρύθηκε το 2016 και είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο brand ανεξάρτητων πρωταθλημάτων στην Αμερική. Μετά από δύο κατακτήσεις Εθνικών Τουρνουά σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας και ένα περιφέρειας στη Νεβάδα, το 2018 ενσωματώνονται στοWCBA το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πρωτάθλημα παγκοσμίως και κατακτούν στην πρώτη χρονιά τον Παγκόσμιο τίτλο, ενώ πλέον είναι από τον Ιούνιο 2019 συνεργάτες του πρωταθλήματος WCBA.

Για ακόμα μία χρονιά, το πρόγραμμα χρονικά περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου τους αγώνες 3οn3. Από τις 5 έως τις 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα 5on5 με την συμμετοχή 8 ομάδων. Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ισάριθμους ομίλους και οι δύο πρώτοι θα κάθε ομίλου θα προκριθούν στο FINAL 4 την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Αυγούστου, προκειμένου να αναδειχθεί ο Πρωταθλητής του 4ουLSB. Η στήριξη των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών είναι βέβαιη καθώς μια ντουζίνα παίκτες από την Α1 και Α2 θα βρεθούν για 4η φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων προκειμένου να προσφέρουν θέαμα και να έρθουν κοντά με τα παιδιά της περιοχής. Παράλληλα τις ημέρες του Final 4 θα διεξαχθούν και οι διαγωνισμοί Τριπόντων και Καρφωμάτων

Την διοργάνωση φέτος ολοκληρώνουν οι μαζορέτες από τον Γ.Σ. Αίολος Πατρών. Το σωματείο από την Πάτρα, αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading με διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, έρχεται να ανεβάσει την θερμοκρασία στο Κλειστό των Μολάων με τις εντυπωσιακές χορογραφίες.

Συνδιοργανωτές του 4ου LSBείναι ο Δήμος Μονεμβασίας και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Υποστηρικτές του 4ου LSB είναι: Βίκος, Bio GrecoTzanteRestaurant Bar, 2P Design StudioEnetiko Café Cocktail BarCAFÉ espresso bar, Κτήμα Πέτρα, Petra Club.

 

 

 

Topromo βίντεο για το 4ο LSBhttps://www.facebook.com/basketours/videos/1320135568167776/ 

Το βίντεο με την ομάδα των LasVegas Unknownhttps://www.facebook.com/basketours/videos/430445654214021/