Print this page

Με ερυθρόλευκο χρώμα το "Sports business summit for SE Europe"

Written by  Σεπ 24, 2019

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το συνέδριο του Economist «The sports business summit for SE Europe: The skys the limit», με τον Ολυμπιακό να έχει εξέχουσα θέση. Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ:  

 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το «παρών» μέσω του Γενικού της Διευθυντή, Νίκου Λεπενιώτη, στο συνέδριο του του Economist «The sports business summit for SE Europe: The sky’s the limit», όπου συμμετείχε σε πάνελ μαζί τον Managing Director της BWIN Greece, κ.Ιωάννη Καποδίστρια. Mέγας Χορηγός του συνεδρίου ήταν η bwin.

Θέμα του συνεδρίου ήταν οι επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και το επιχειρηματικό περιβάλλον της αγοράς των σπορ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τα media και η τεχνολογία.
Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Consultant Editor «The Economist», John Andrews, ο πρόεδρος της Super League Greece και Α' αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο Managing Director της BWIN Greece, Ιωάννης Καποδίστριας και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.

«Αυτό που ψάχνουμε πάντα είναι μία εταιρεία που μπορεί να στηρίξει τη φιλοσοφία μας - μια σύμπραξη, μια συνεργασία», τόνισε ο κ. Λεπενιώτης, εξηγώντας ότι ο στόχος της κάθε χορηγίας/συνεργασίας του Ολυμπιακού είναι η δημιουργία αξίας για τον Χορηγό, σε όλα τα επίπεδα και η πολλαπλή επιστροφή της επένδυσης του με την ταυτόχρονη επίτευξη των κοινών στόχων των δύο οργανισμών.

 

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr