Her World, Her Rules: Άνοιξε το δρόμο για την Εθνική Γυναικών στη Χαλκίδα

Written by  Νοε 13, 2019

Το πρόγραμμα “Her World, her rules” έκανε την τρίτη του στάση στην Ελλάδα. Όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, έτσι και αυτή τη φορά, τα κορίτσια αγκάλιασαν το μπάσκετ και ήρθαν πιο κοντά στο άθλημα μέσα από το παιχνίδι και τις προπονήσεις και στη Χαλκίδα. Εκεί όπου στις 17 Νοεμβρίου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι η Εθνική Γυναικών θα υποδεχθεί την Ισλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

 

Πάνω από 240 κορίτσια από το 2ο, το 5ο, το 25ο και το 26ο Δημοτικό Σχολείο πέρασαν δύο πρωινά στο παρκέ. Πραγματοποιήθηκαν δύο πρωινές προπονήσεις από δύο ώρες για κάθε ηλικιακή ομάδα: Κορίτσια Γεννημένα 2011 και 2010 (Γ΄ και Δ΄ Τάξη) και κορίτσια γεννημένα 2009 και 2008 (Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξη).

 

Το πρόγραμμα είναι μια συνδιοργάνωση της FIBA και της ΕΟΚ και έγινε με την αρωγή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της ΕΣΚΑΣΕ, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας και το Δήμο Χαλκίδας. Αρμόδιος από την ΕΣΚΑΣΕ ήταν ο Χ. Μελετίου και τοπικός συντονιστής ο Π. Μιχαήλ και συνεργάτες οι Κουβάρας Ανάργυρος, Πιτσίκας Λεωνίδας, Σπυροπούλου Μαρία, Κοροβέση Κωνσταντίνα, Βαφειάδη Αρτζίνα, Xαρατσής Γεώργιος, Αλεξίου Ιωάννης. Κεντρικός συντονιστής είναι ο Θωμάς Χάρμπαλης, υπεύθυνος προγράμαμτος ο Δημήτρης Μπακογεώργος και στην κεντρική ομάδα προπονητών οι Δ. Καλέντζου, Π. Ανδρουτσόπουλος, Κ. Σωτηρίου και Στ. Καλτσίδου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.