Πλήρωσε τα λάθη του και έχασε την ευκαιρία για «διπλό» στη Βαμβέργη

Written by  Νοε 20, 2019

Το Περιστέρι Winmasters πάλεψε για να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ, αλλά στο τέλος πληγώθηκε από τα λάθη του και τις κακές επιλογές του στην επίθεση και γνώρισε την ήττα με 72-69 και έμεινε στο 3-3, με την γερμανική ομάδα να ανεβαίνει στο 4-2.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ελληνική ομάδα να χάνει από καθαρά δικά της λάθη μια ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Το Περιστέρι μπήκε αγχωμένα στο παιχνίδι και με την άμυνά του να μην συντονίζεται καλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 13-4, αντιδρώντας πρόσκαιρα για να μειώσει σε 15-11, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πυροβολούσαν από παντού, ανέβασαν ψηλά το σκορ και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 27-21.

Η Μπάμπεργκ εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, πηγαίνοντας ξανά στο +9 (34-25), αλλά το Περιστέρι αντέδρασε πολύ καλά και με σερί 10-0, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά, αλλά προηγήθηκε για πρώτη φορά με 34-35. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, απάντησαν με δικό τους σερί 8-0 για να προηγηθούν με 42-35, πριν ο Σμιθ με τρίποντο διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου στο 42-38.

Η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που της δόθηκαν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, για να προηγηθεί με 46-49, όμως, δεν απέφυγε και πάλι τα φθηνά λάθη και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 59-57.

Το Περιστέρι προσπαθούσε να πάρει τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερνε, αφού η Μπάμπεργκ έβρισκε πάντα τρόπο να διατηρεί το προβάδισμά της, με την ελληνική ομάδα να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να πλησιάσει στον πόντο και να «κλέψει» τη νίκη.

Με καλάθι του Κίνγκσλεϊ στα 57’’ μείωσε σε 68-67, αλλά ο Λι με μεγάλο καλάθι έκανε το 70-67, ο Κίνγκσλεϊ χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ και τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 72-69.

Ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ έκανε double-double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Σκούτσι Σμιθ είχε 9 πόντους, όσους και ο Στήβεν Γκρέι, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να προσθέτει 8 πόντους, ενώ από την Μπάμπεργκ, ο Ασσέμ Μαρέλ και ο Ρετίν Ομπασοχάν είχαν από 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 42-38, 59-57, 72-69

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: championsleague.basketball

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.