Print this page

ΑΕΚ: Αφιερωμένο στη μνήμη του Μπάρλου το παιχνίδι με την Χαποέλ

Written by  Δεκ 14, 2019

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως η προσεχής αναμέτρηση της με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Λουκά Μπάρλου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού της προέδρου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Συμπληρώθηκαν εφέτος 20 χρόνια από την εκδημία του ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ιστορικό ηγέτη, ο οποίος άφησε βαρύ αποτύπωμα και στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, έλαβε την απόφαση να (του) αφιερώσει την κομβική αναμέτρηση του BCL με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/12/19, 21:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη τελετή στο πλαίσιο της οποίας, η Κυρία Νόνη Μπάρλου, σύζυγος του αειμνήστου παράγοντα, θα παραλάβει από την ΑΕΚ ΒC τιμητικό διάκοσμο.

Η προσφορά του ευεργέτη ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ ανεκτίμητη. Πάνδημη η αναγνώριση στο ελληνικό και διεθνές προσκήνιο, αλλά κυρίως για όσα συνέβαλε στο ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα τις μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών, τις αγωνιστικές διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, και την κατασκευή της (διώροφης) «Σκεπαστής», στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ συνέδεσε, όμως, την παραγοντική θητεία του με σημαντική προσφορά και στο Μπάσκετ, ήτοι με την απόκτηση ταλαντούχων αθλητών, που μεγαλούργησαν στην πορεία (π.χ. Μηνάς Γκέκος), ή αστέρων της εποχής (π..χ. Βασίλης Γκούμας), και με την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος. Παράλληλα, προώθησε τη θεμελίωση του «Γεώργιος Μόσχος», οι εργασίες κατασκευής του οποίου ξεκίνησαν επί προεδρίας Μ. Χατζηχαραλάμπους και αποπερατώθηκαν επί προεδρίας T. Δημητρακόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση, η ιδιαίτερη μνεία προς τον Παράγοντα και Άνθρωπο, τον Ευπατρίδη και Οραματιστή ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ, συνιστά για μας χρέος τιμής.

ΑΙΩΝΙA ΤΙΜΗ...

Πηγή και φωτό: aekbc.gr