Επιστροφή Χαραλαμπόπουλου και επίσημα στον Ολυμπιακό

Written by  Ιαν 08, 2020

Την επίσημη επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον νεαρό φόργουορντ να παίρνει θέση στην αποστολή της ομάδας για τη Βαλένθια για την 18η αγωνιστική της Turkish Airlines Eurolague.

Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας Affidea, όμως, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα τη Νίκαιας, αλλά και στους «ερυθρόλευκους» κρίθηκε σκόπιμο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός και να επιστρέψει στην ομάδα, προκειμένου να πάρει παραστάσεις από την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, ενόψει της επόμενης χρονιάς, όπου αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ομάδα μας. Ο 23χρονος φόργουορντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, είχε δοθεί υπό μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας.

Πλέον, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αναμένονται οι ανακοινώσεις για το μέλλον των παικτών που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, δηλαδή του Γουίλ Τσέρι και, κατά πάσα πιθανότητα του Γουίλι Ριντ, καθώς και το αν θα υπάρξουν προσθήκες, όπως επίσης και το τι πρόκειται να γίνει με το ζήτημα του προπονητή, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να φέρεται κι αυτός υπό αντικατάσταση.

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.