Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό

Written by  Νοε 01, 2015

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στο κλειστό της Γλυφάδας όπου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 επικράτησε με 67-45 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. 



Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στην αρχή της αναμέτρησης αλλά το 6-5 έγινε πολύ γρήγορα 23-12 στο τέλος του δεκαλέπτου χάρη κυρίως στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκες άφησαν για λίγο το πόδι από το γκάζι και σε συνδυασμό και με την αστοχία τους έξω από τα 6,75 όπου είχαν μόλις 2/14 στη λήξη του ημιχρόνου επέτρεψαν στον Κρόνο να επανέλθει στην αναμέτρηση φτάνοντας το παιχνίδι στο 26-22. 

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως με την Όλγα Χατζηνικολάου να οργανώνει για ακόμα μια αναμέτρηση μαεστρικά το παιχνίδι της ομάδας της, την Λυκέντρα Τζόνσον να είναι ασταμάτητη επιθετικά και όλες τις παίκτριες που βρίσκονταν κάθε στιγμή στο παρκέ να εγκλωβίζουν αμυντικά τις αντιπάλους τους οδηγηθήκαμε στο 39-24 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.  

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σερί 10-0 από τον Ολυμπιακό το οποίο έγειρε οριστικά την ζυγαριά προς την πλευρά των γηπεδούχων με την υπόλοιπη αναμέτρηση να είναι πιο πολύ διαδικαστικού χαρακτήρα δίνοντας την ευκαιρία στην Ελένη Καπογιάννη να κάνει ροτέισον και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις Πελαγία Παπαμιχαήλ και Νατάσσα Γκοτζή οι οποίες από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ξεχώρισαν οι Άνταμς και Ντέι που πέτυχαν από 13 πόντους. 

 
Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τον Πρωτέα στη Βούλα ενώ Κρόνος θα φιλοξενήσει τον Αθηναϊκό.  
 

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 39-24, 64-35, 67-45

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Γκοτζή 3, Σταμάτη 6, Μπόνη 6, Χατζηνικολάου 6, Καλογήρου 1, Μπαλτά 2, Νικολαΐδου 2, Χαλιβέρα 8, Τζόνσον 21, Κοσμά 5, Παπαμιχαήλ 2, Κριστόφερσον 6
 
Κρόνος Αγίου Δημητρίου: (Μαυρίδης): Καμμένου 7, Εμμανουηλίδου 2, Λαμπράκη, Μίχου 4, Μαγκλάρα 4, Τζανετάτου, Σπαθάρη, Γκέρκη 2, Ανταμς 13, Ντέι 13

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.