Το photostory της αγωνιστικής

Written by  Νοε 09, 2015

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. 


Οι παίκτριες του Πέτρου Πρέκα μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και παίζοντας πολύ καλή άμυνα κράτησαν χαμηλά επιθετικά τις αντίπαλες τους κάνοντας το ντέρμπι της δεύτερης θέσης περίπατο. Ο δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να βρει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης λύση στον επιθετικό οίστρο των Αμερικανίδων του τριφυλλιού οι οποίες ξεσήκωναν με τις ενέργειες τους τον κόσμο του τριφυλλιού ο οποίος γέμισε για ακόμα μια φορά το γήπεδο. 

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος" και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες μονομαχίες και εικόνες μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

 DSC2905

 DSC3007

 DSC3162

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.