Εντυπωσιακή γιορτή για τις πρωταθλήτριες του Ολυμπιακού (pics)

Written by  Ιουν 18, 2016

Με τον πιο όμορφο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ονειρική χρονιά για το μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.



Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών παρουσία μελών από όλα τα τμήματα του συλλόγου του Πειραιά  (ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.) σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που διεξήχθη στο Grand Resort Lagonisi

Το παρόν έδωσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ενώ την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εκπροσώπησε ο Χρήστος Μπαφές.

DSC 2558

Όλοι μαζί γιόρτασαν τη σπουδαία επιτυχία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, η οποία στην πρώτη χρονιά της επανίδρυσης του τμήματος κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση και της κορυφής της Ευρώπης όπως δήλωσε και ο κ. Μαρινάκης.

«Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μία ακόμα καλύτερη χρονιά. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Είναι κάτι το οποίο, το έχουμε συζητήσει ότι το θέλουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε και εμείς με την σειρά μας να στηρίξουμε αυτήν την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε και να μπορέσουμε να σηκώσουμε και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Από εκεί και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι θέλουμε να δείξουμε το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια και εύχομαι ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά».

DSC 2542

DSC 2989

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.