Το agapotobasket.gr με τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία

Written by  Νοε 02, 2016

Ο δεύτερος σταθμός στο Ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στο Eurocup είναι η πόλη Μίσκολτς της Ουγγαρίας. Το agapotobasket.gr ακολούθησε τις νταμπλούχες Ελλάδας στην προσπάθειά τους να πετύχουν την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας τους.

 

Αποστολή: Σεβαστή Βρακατσέλη

Η προετοιμασία των  "ερυθρόλευκων" ολοκληρώθηκε επί Ελληνικού εδάφους με την πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε με τελικό προορισμό την πόλη Μίσκολτς με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη.  Εκεί, την Πέμπτη το απόγευμα (3/11 18:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει  την Αλούιβεντ Μίσκολτς για τη 2η αγωνιστική του Eurocup.

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, η Ελένη Καπογιάννη ανακοίνωσε και την αποστολή για την αναμέτρηση η οποία αποτελείται από τις Εβίνα Σταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Φουράκη, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ και Κατερίνα Μπαρτόνοβα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νατάσα Γκοτζή και Μαρί-Ρόζα Μπόνη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.