Καφαντάρη : «Να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο»

Written by  Ιαν 16, 2017

Χρειάστηκε να περάσουν 15 μέρες για να δώσει ο Παναθλητικός το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2017 ωστόσο εμφανίστηκε στο παρκέ του κλειστού της Νέας Σμύρνης αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό μέσα σε μια ισχυρή έδρα και τα κατάφερε παίρνοντας μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καφαντάρη. 


«Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) είναι μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη την οποία θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι το προπονητικό τιμ περίμενε ότι θα ήμασταν καλές. Βέβαια ήμασταν κατά διαστήματα και όχι σε όλο το παιχνίδι αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι είμαστε πάνω από 30 μέρες που δεν έχουμε κάνει αγώνα. Παρόλα αυτά οι προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ καλές και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη από αυτό το παιχνίδι.

Είχαμε μια διαφορά στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο  που στο τέλος καταλήξαμε να είμαστε μπροστά από τον Πανιώνιο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τους αναγκάσαμε να κάνουν 25 λάθη. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, στηρίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα, τους χαλάσαμε το παιχνίδι, αυτό δηλαδή που θέλαμε από την αρχή και κάναμε ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο και σε άμυνα και σε επίθεση. Βάλαμε 31 πόντους και εμάς η ζώνη μας βόλεψε. Περιμέναμε ότι θα παίξει ζώνη ο Πανιώνιος και την είχαμε δουλέψει, μας βγήκαν κάποια πράγματα και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Στο τέλος, κάναμε κατά γράμμα όσα είπαμε και ήταν θετικό το αποτέλεσμα με σημαντική μάλιστα διαφορά που μπορεί να παίξει και αυτή το ρόλο της».

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολουθούν δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια Τετάρτη (η εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον Άρη) και Κυριακή, στα οποία θέλει το «ροζ» φύλλο αγώνα, ώστε να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να ξεκινήσει τον δεύτερο όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. 

  
«Από δω και πέρα, κρατάμε τη νίκη καθώς την χρειαζόμασταν για να πάρουμε ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά πλέον κοιτάμε τα επόμενα δυο παιχνίδια. Και με τον Άρη την Τετάρτη και με τον Κρόνο την Κυριακή είναι δυο αγώνες που δεν είναι εύκολοι και πρέπει να συγκεντρωθούμε ώστε να έχουμε και εκεί θετικό αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή οι ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία δεν είναι καλές ομάδες, έτσι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε τις δυνατότητες να τα κερδίσουμε και να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο. Μετά πηγαίνουμε με άλλο αέρα και, με δεδομένο ότι δεν έχουμε αυτή τη στιγμή στα πλάνα μας σαν ομάδα να πάρουμε τρίτη ξένη, θέλουμε τις νίκες αυτές για να επαναπροσδιορίσουμε και τους στόχους μας».
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.