Στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός

Written by  Απρ 30, 2017

Το 3-1 στη σειρά των αγώνων με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου πέτυχε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας και εκτός έδρας με σκορ 67-75 καταλαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών.



Γρήγορο το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά αλλά με τις δυο ομάδες να είναι άστοχες στις επιλογές τους με αποτέλεσμα το σκορ να είναι μόλις 6-4 στα μέσα της πρώτης περιόδου και 14-15 στο τέλος του δεκαλέπτου. Ένα σερί 11-1 του Παναθηναϊκού στην έναρξη της δεύτερης περιόδου του έδωσε διαφορά έντεκα πόντων (15-26), που τη διατήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (26-42) με την Άνταμς να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση έχοντας ήδη 24 πόντους.    

Όσο ο χρόνος κυλούσε η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα καθώς οι αθλήτριες του Αντώνη Μπουμπού, μακριά από τον καλό τους εαυτό, δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις ούτε στην επιθετική, ούτε στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα το 39-62 του τρίτου δεκαλέπτου να έρχεται φυσιολογικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα μέσα της τρίτης κιόλας περιόδου οι δυο προπονητές άρχισαν να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεση τους γεγονός που συνετέλεσε ώστε να γραφτεί το τελικό 67-75. Μπράουν και Άνταμς τελείωσαν τον αγώνα πετυχαίνοντας από 31 πόντους για τη Δάφνη και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Στην ανάπαυλα του αγώνα η Δάφνη Αγίου Δημητρίου τίμησε τις αθλήτριες της Βίκυ Γιαννακοπούλου και Αντωνία Παπακωνσταντίνου και τους χορηγούς της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 26-42, 39-62, 67-75

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς): Γιαννέλη, Βλάνη, Αλεξανδρή 6, Μανώλη 4, Παπακωνσταντίνου 2, Αξιοπούλου 4, Γιαμπάνη 8, Ζουρτσάνου 2, Μπράουν 31, Αντωνιάδου, Τετενέ 4, Τσέσλεκ 6

Παναθηναϊκός (Πρέκας) : Κασδαγλή 2, Μούλη 8, Άνταμς 31, Πράπα, Σλούκα, Δίελα 2, Έιβερι 14, Σαπαλίδου, Εζέτζα-Τσινάσα 2, Χάμπτον 16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.