Μπαίνουν οι βάσεις για το βήμα παραπάνω

Written by  Σεπ 01, 2017

Με την παρουσία όλων των αθλητριών του ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σήμερα (1/9) στο κλειστό της Γλυφάδας την "επίσημη πρώτη" του.

Η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά έχει αρχίσει από τις 23/8 με την παρουσία των Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελικής Νικολοπούλου, Άννας Σπυριδοπούλου, Ανθής Μπαλτά, Εβίνας Σταμάτη, Αφροδίτης Κοσμά, Τάνιας Χαλιβέρα και Όλγας Χατζηνικολάου (η οποία μετά τη δικαίωση της, επανέρχεται στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου). Από σήμερα στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη και του προπονητικού τιμ είναι και οι Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Ιβόν Άντερσον, Μίρνα Μάζιτς, Βικτόρια Μακόλι. Οι τρεις νέες ξένες του συλλόγου το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η Αφροδίτη Κοσμά είχε την ονομαστική της εορτή και δεν έλειπε το απαραίτητο κέρασμα ενώ απών ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Κώστας Μίσσας, ο οποίος φυσικά βρίσκεται με την Εθνική ομάδα των Ανδρών στη Φιλανδία όπου χτες άρχισε το Ευρωμπάσκετ.

Για δεύτερη σεζόν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και το Eurocup στοχεύοντας ακόμα υψηλότερα σε έναν όμιλο απαιτητικό (Μπεσίκτας, ΤΤΤ Ρίγα και Γκορζόβ) αλλά πιο βατό από αυτόν της περσινής χρονιάς. 

Στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού υπάρχουν φιλικά σε Ελλάδα και Ιταλία όπου θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό να θέλει εκτός από την Ελλάδα να πραγματοποιήσει μία σεζόν αντάξια των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.