«Όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε»

Written by  Σεπ 05, 2017

Αγγελική Νικολοπούλου-Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου-Αγγελική Νικολοπούλου (η σειρά τον ονομάτων λίγη σημασία έχει). Μπορεί να έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό το καλοκαίρι που μας πέρασε όμως μετράνε πολλά χρόνια στα παρκέ και πολλά χιλιόμετρα με την πορτοκαλί "σπυριάρα" αγκαζέ.

Χρόνια συμπαίκτριες τόσο σε Εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο έκαναν μαζί και το δρομολόγιο Βούλα-Πειραιάς (με διαφορά λίγων ημερών) και τη νέα αγωνιστική σεζόν έχουν μπροστά τους την πρόκληση που λέγεται Ολυμπιακός και Eurocup.

Δουλεύουν σκληρά δίνοντας σε κάθε προπόνηση τον καλύτερο τους εαυτό και ανυπομονούν για τις επίσημες υποχρεώσεις θέλοντας να πανηγυρίσουν το νταμπλ αλλά και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

"Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε μια νέα αρχή. Δουλέψαμε μια βδομάδα χωρίς όλες τις παίκτριες αλλά πλέον μαζευτήκαμε. Δουλεύουμε σκληρά και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που θα έρθουν. Κοιτάμε τα πρώτα παιχνίδια του κυπέλλου και εννοείται του Ευρωπαϊκού για τα οποία θα ετοιμαστούμε κατάλληλα. Έχουμε πολύ όρεξη, η ομάδα θέλει να καταφέρει ένα βήμα παραπάνω από ότι πέρυσι και είμαι πολύ αισιόδοξη για αυτό. Η μια παίζει για την άλλη, εξάλλου οι μισές και παραπάνω είμαστε στην Εθνική και γνωρίζουμε το παιχνίδι της άλλης κάτι που είναι σημαντικό. Θέλω να πιστεύω ότι και οι ξένες θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές και νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Στην Ευρώπη οι ομάδες με τις οποίες κληρωθήκαμε είναι ομάδες που μπορούμε να τις κοιτάξουμε στα ίσα. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στις 11 Οκτωβρίου" ήταν τα λόγια της Άννας Σπυριδοπούλου στο agapotobasket.gr .  

Σε αυτή την πορεία οι "ερυθρόλευκες" θέλουν και τον κόσμο στο πλευρό τους κάτι που τόνισε από την πλευρά της και η Αγγελική Νικολοπούλου που αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας της ομάδας.

"Οι στόχοι της φετινής χρονιάς είναι να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε το αήττητο, να κατακτήσουμε πάλι το νταμπλ στην Ελλάδα και σίγουρα να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Ο όμιλος στον οποίο είμαστε είναι πιο βατός, έχει γίνει και αυτό με την Μπεσίκτας και τις νεάνιδες, υπάρχει η περσινή εμπειρία και όλα αυτά στοιχειοθετούν μια πιο βατή πορεία. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας και να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά όπως κάνουμε πάντα για να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Σίγουρα σε όλο αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στο πρωτάθλημα. Να είναι δίπλα μας να μας στηρίξει και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε".  

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.