Με τη Νίκη Λευκάδας στη Μόσχα

Written by  Ιουλ 12, 2018

Η Νίκη Λευκάδας ετοιμάζεται ήδη για το πρώτο Ευρωπαϊκό ταξίδι στην ιστορία της και την διπλή αναμέτρηση για το Eurocup με την Σπαρτάκ (11/10) και γι' αυτό το λόγο, εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση προς τους φίλους της ομάδας και τα ΜΜΕ σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος να ταξιδέψουν στη Ρωσία με την αποστολή, ώστε να εξασφαλιστούν καλές τιμές.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που επιθυμούν να βρεθούν μαζί με την αποστολή της ομάδας στην Ρωσία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Spartak Noginsk στις 12/10 για το EuroCup Women:

Η ομάδα θα αναχωρήσει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» την παραμονή του αγώνα 11 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει την επομένη 13 του μήνα μέσω Aegean Airlines. Όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή μας στην Μόσχα είτε ως φίλαθλος είτε ως εκπρόσωπος Μ.Μ.Ε., παρακαλούμε να το δηλώσει το αργότερο ως την ερχόμενη Κυριακή 15/7, ώστε να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν φθηνότερα εισιτήρια για όλους.

*Η πόλη του Noginsk απέχει μία ώρα οδικώς από την Μόσχα.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα: 6937169924, 6999902426

Εκ του Γραφείου Τύπου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.