Final 4 Κυπέλλου Γυναικών: Η συνέντευξη Τύπου

Written by  Μαρ 21, 2019

Ανοίγει την Παρασκευή (22/3) η αυλαία του 20ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά. Την Πέμπτη (21/3) το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΚ, του Δήμου Χανίων και φυσικά των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος της ΕΟΚ): «Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στα Χανιά και ευχαριστούμε και για τη φιλοξενία που μας προσφέρουν. Ελπίζουμε να έχουμε καλούς αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος. Δεν αξίζει για το γυναικείο μπάσκετ να έχει  επεισόδια όπως συνέβη στο παρελθόν. Καλωσορίζουμε τις τέσσερις ομάδες και εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες. Θα πρέπει να διαφημίζεται το άθλημα και ελπίζουμε αυτό να γίνει και στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

 

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): «Σας καλωσορίζω σε και μια πόλη που έχει αγκαλιάσει το γυναικείο μπάσκετ. Σε ένα Final Four δεν κερδίζει μόνο ο καλύτερος, αλλά και ο πιο τυχερός. Εύχομαι η παρουσία σας στη διοργάνωση να δώσει ένα νέο κίνητρο και να έχουμε εδώ ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το τι γίνεται έξω από το γήπεδο… Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

 

Αναστάσιος Βαμβούκας (δήμαρχος Χανίων): «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την επιλογή της πόλη μας. Το άθλημα της καλαθοσφαίρισης είναι πολύ δημοφιλή σε εμάς και είναι η πολλοστή φορά που φιλοξενούμε μεγάλες διοργανώσεις. Επιδιώκουμε τα Χανιά να είναι ένας ελκυστικός προορισμός για πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στον προγραμματισμό μας είναι η δημιουργία δύο νέων κλειστών γυμναστηρίων. Θέλουμε ακόμα περισσότερες υποδομές και να αναπτύξουμε τον τομέα του αθλητικού τουρισμού. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε καλούς αγώνες. Σας ευχαριστώ και εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να έχουμε ψηλά το ευ αγωνίζεσθαι».

 

Αντώνης Μπουμπούς (προπονητής Δάφνης Αγίου Δημητρίου): «Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο Χανίων για τη φιλοξενία και την ΕΟΚ για τη διοργάνωση. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στο Final Four. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και ελπίζουμε να καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό».

 

Διονυσία Αλεξανδρή (αθλήτρια Δάφνης Αγίου Δημητρίου): «Η διοργάνωση όπως φαίνεται είναι εξαιρετική. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχει τρία χρόνια στην Α1 και είμαστε χαρούμενες για τη συμμετοχή μας στο Final Four. Έχουμε έρθει εδώ για να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια, αλλά παράλληλα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να περάσουμε στον τελικό».

 

Νίκος Δουβίτσας (προπονητής Νίκης Λευκαδας): «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Χανίων για τη φιλοξενία και την οργάνωση. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που πήραν την πρόκριση στο Final Four. Άξια βρίσκονται εδώ. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος».

 

Πελαγία Παπαμιχαήλ (αθλήτρια Νίκης Λευκάδας):  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που είμαστε στα Χανιά σε μια τόσο εξαιρετική διοργάνωση. Καλό είναι τέτοιοι αγώνες να γίνονται εκτός Αθήνας και να τους αγκαλιάζει ο κόσμος. Στόχος της ομάδας μου είναι να περάσει στον τελικό. Έχουμε δύσκολο αγώνα με Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Καλή επιτυχία και στον αυριανό μας αντίπαλο».

 

Γιώργος Παντελάκης (προπονητής Ολυμπιακού): «Ευχαριστούμε τον δήμο για τη φιλοξενία και γενικότερα για τη διοργάνωση. Για εμάς ο στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Έχουμε τον τίτλο του φαβορί στα χαρτιά, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα και να κάνουμε το άθλημα ελκυστικό. Συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετέχουν, θεωρώ ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί το θέαμα».

 

Εβίνα Σταμάτη (αθλήτρια  Ολυμπιακού): «Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στα Χανιά. Είναι η τέταρτη παρουσία μας σε Final Four και  θέλουμε το κύπελλο. Τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός θα παλέψουμε για την πρόκριση στον τελικό. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τον αντίπαλο όπως κάνουμε πάντα. Εύχομαι αυτός ο θεσμός να αντιμετωπιστεί  σαν γιορτή. Θα είναι κέρδος αν ένα από τα παιδιά που έρθει στο γήπεδο, στο μέλλον να ασχοληθεί με το μπάσκετ».

 

Γιώργος Καντζιλιέρης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, εκ μέρους όλης της Παναθηναϊκής οικογένεια για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η προσφορά του όχι μόνο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι γνωστή. Να ευχαριστήσω για την φιλοξενία και στο Δήμο Χανίων. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία, δεδομένης της κατάστασης, ότι η ομάδα μου βρίσκεται στο Final Four, παρόλο που φέτος η συγκυρία είναι τέτοια και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Α2. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε 100% ανταγωνιστικοί και η εικόνα μας να ανταποκρίνεται στην ιστορία και στο όνομα της ομάδας. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

 

Ρούλα Μούλη (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο του μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό. Να ευχαριστήσω το Δήμο Χανίων και την ΕΟΚ για τη διοργάνωση. Από εκεί και έπειτα, το να έρθουμε εδώ για εμάς ήταν ένας από τους στόχους μας και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται στις μεγάλες διοργανώσεις και επέστρεψε. Σίγουρα θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο παρόλο που αγωνιζόμαστε στην Α2 εθνική κατηγορία».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.