Ανανέωσαν με Εσπερίδες Σκληρός και Τσουμπρής

Written by  Ιουν 12, 2019

Θωμάς Σκληρός και Γιάννης Τσουμπρής θα είναι το τεχνικό δίδυμο των Εσπερίδων και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Καλλιθέας. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Θωμάς Σκληρός μαζί με το  συνεργάτη του Γιάννη Τσουμπρή θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον πάγκο των Εσπερίδων για την επόμενη  αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στην Α1 γυναικών  . Η διοίκηση των Εσπερίδων έκρινε το έργο των δύο προπονητών απόλυτα πετυχημένο και τη πορεία της ομάδας απόλυτα  ικανοποιητική. Η 5η θέση στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περυσινό πρωτάθλημα , κρίθηκε ως ένα σημαντικό βήμα για την επαναφορά των Εσπερίδων στην ελίτ των ομάδων της Α1 και η διοίκηση της ομάδος επιθυμεί με σταθερά και σίγουρα βήματα οι Εσπερίδες να παρουσιάζονται κάθε χρόνο και πιο ανταγωνιστικές. Το προπονητικό team συμπληρώνει ο Θανάσης Μπούτας, ένω η ομάδα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Ζάγουρα.

Μετά την ανανέωση των προπονητών σειρά,  παίρνουν οι ανανεώσεις των  Ελληνίδων παικτριών  που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδος τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι ανακοινώσεις των νέων ξένων αλλά και Ελληνίδων που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ για τη νέα σεζον.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.