Στον ΠΑΣ Γιάννενα η Κανέλλου

Written by  Ιουν 14, 2019
Μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν όπου έφτασε μέχρι τους αγώνες μπαράζ, διεκδικώντας την άνοδο στην Α1, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα ενισχύεται εν όψει της νέας χρονιάς, προσθέτοντας στο ρόστερ της την Θάλεια Κανέλλου.
 
Η ανακοίνωση της ομάδας: 
 
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης αθλήτριας Θάλειας Κανέλλου, η οποία την περασμένη χρονιά ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα των ΚΑΟ Μελισσίων. Η Κανέλλου αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και την περασμένη χρονιά είχε συμμετοχή 18 λεπτά/παιχνίδι και 7 πόντους μ.ο. βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει την 3η θέση του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής.
 
Η ίδια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα συνεργασία. Από την πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, κατάλαβα πόσο αφοσιωμένοι είναι σ' αυτό που κάνουν, πόσο το αγαπάνε και πόσο δουλεύουν. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πορεία που είχε πέρσι η ομάδα. Χαίρομαι που θα γίνω και εγώ κομμάτι της σκληρής δουλειάς που κάνουν ήδη η διοίκηση, οι  προπονητές και οι παίχτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ για την συνέχεια!” 
 
Καλωσήρθες Θάλεια! #ΠΑΣΓιαννιναWBC

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.