Print this page

«Πρώτη» για το μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού

Written by  Αυγ 27, 2019

 

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» είχαν την πρώτη τους συγκέντρωση στον ιστορικό χώρο και παρούσες ήταν οι Άσπα Καλαμπάκου, Ρούλα Μούλη, Ιωάννα Δίελα, Λίλια Καρακασίδου, Ραφαέλα Πολίτη, Παρασκευή Κοιλιά και Ορνέλα Μούτσα.

Φυσικά παρόντες ήταν ο προπονητής Γιώργος Καντζιλιέρης, ο δεύτερος βοηθός προπονητή Κώστας Στρατής ο τιμ μάνατζερ Μάκης Κουτσονικόλας, ο γυμναστής Κώστας Μασούρας και ο φυσιοθεραπευτής Σωτήρης Γκουλές.

Ο ΠΑΟ είχε αρκετές απουσίες καθώς από το τεχνικό τιμ απουσίαζε η Τούλα Καλέντζου που βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας κορασίδων καθώς και οι τρεις αθλήτριες του ΠΑΟ που συμμετέχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αντιγόνη Μαυράκη, Άννα Μαρία Πρίφτη και Άρτεμις Κουκή.

Από κει και πέρα την Παρασκευή έρχονται στην Αθήνα οι Τζούελ Τένσταλ και Σαμάνθα Μακέι οι οποίες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και την Κυριακή έρχεται στην πρωτεύουσα η Μόργκαν Πούλινς.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε «Ξεκινάμε μια απαιτητική χρονιά. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και να παρουσιάζει μια εικόνα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του. Επειδή υπάρχουν καινούργιες παίκτριες στην ομάδα θα χρειαστεί σίγουρα ένας χρόνος προσαρμογής, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατό και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγώνα κυπέλλου στις αρχές του Οκτώβρη».