Print this page

Ξεμούδιασμα Ολυμπιακού απέναντι στον Πρωτέα

Written by  Σεπ 05, 2019
Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Ολυμπιακό  με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να επικρατούν του Πρωτέα Βούλας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας με σκορ 79-20 στο πρώτο φιλικό τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 
 
Ο Γιώργος Παντελάκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα και να δει την κατάσταση των αθλητριών του, μετά τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών. 
 
Η πρώτη πεντάδα της σεζόν απαρτιζόταν από τις Νικολοπούλου, Σταμολάμπρου, Σταμάτη, Σπυριδοπούλου και Γιουρτσένκοβα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε αρχικά με 9-2 με τους πόντους της Νικολοπούλου, ο Πρωτέας μείωσε για να τρέξει η ομάδα του Πειραιά ένα σερί και να κλείσει το δεκάλεπτο στο 18-8. Οι «ερυθρόλευκες» έσφιξαν κι άλλο την άμυνα τους, ο Γιώργος Παντελάκης πέρασε όλες τις αθλήτριες του στο παρκέ και η διαφορά παρέμεινε σε ψηλά επίπεδα. Μάλιστα ο Θρύλος δεν δέχτηκε πόντο σε ολόκληρο το δεύτερο δεκάλεπτο, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 39-8. Οι δοκιμές συνεχίστηκαν, με τον Πρωτέα να βρίσκει σκορ όμως να μην μπορεί να ακολουθήσει. Ο Ολυμπιακός πέρασε στην 4η περίοδο όντας μπροστά με 42 πόντους (59-17). Ο Γιώργος Παντελάκης χρησιμοποίησε και την Ιωάννα Παπακώστα από τις Νεάνιδες του Θρύλου, ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος και οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 79-20.
 
Μετά το φιλικό με τον Πρωτέα Βούλας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε: «Ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα των προπονήσεων. Παίξαμε αρκετά καλά για αυτήν την περίοδο που διανύουμε και είδα πράγματα που ήθελα να δω από τις παίκτριες μου. Έχω μου δρόμο μπροστά μας, δουλεύουμε πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι αθλήτριες μου ακολουθούν το πρόγραμμα μας».

Τα δεκάλεπτα: 19-8, 39-8, 59-17, 79-20

 Πηγή και φωτογραφία: olympiacossfp.gr