Μπήκαν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας οι Εσπερίδες

Written by  Σεπ 11, 2019
Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους πέρασαν οι Εσπερίδες μετά και την έλευση των ξένων της ομάδας.
 
Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό περιλαμβάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης ,βάρη και τακτική. Ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Σκληρός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτριών , έχοντας τη πεποίθηση ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη έως την έναρξη του πρωταθλήματος ,ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αδιαμφισβήτητα θα παρουσιαστούν.
 
Επίσης οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων  προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα ξεκινώντας από τη Παρασκευή 13/9  με την Ηλιούπολη και στη συνέχεια 18/9 με Δάφνη Αγ.Δημητρίου ενώ το τριήμερο 20-22/9 θα αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά της Ελευθερίας Μοσχάτου με τη συμμετοχή  Σπόρτιγκ και  Σπάρτακ Μόσχας, στις 26/9 θα αγωνιστεί με την ομάδα του Εύνικου και την επομένη θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά της τοπικής ομάδας (27-28/9).

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και τα τμήματα υποδομών με τις ομάδες κορασίδων και νεανίδων να προετοιμάζονται για την έναρξη των πρωταθλημάτων τους αλλά και τα τμήματα της ακαδημίας όπου σιγά σιγά υποδέχονται παράλληλα και ι τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.
 
Τέλος από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας 2019-2020 με σκοπό τόσο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου όσο και την προσέλκυση φιλάθλων στους αγώνες της ομάδος.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.