Print this page

Ανθή Παπαηλία: «Κίνητρο, δουλειά και υπομονή»

Written by  Μαρ 25, 2019

Στο πλαίσιο του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που ολοκληρώθηκε στα Χανιά, μετά το τέλος του τελικού η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βράβευσε την Ανθή Παπαηλία για τη συνολική προσφορά της στο άθλημα.

Η Ανθή Παπαηλία, στη σπουδαία καριέρα της είχε με την εθνική ομάδα 124 συμμετοχές έχοντας σημειώσει 1486 πόντους, ενώ έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο κύπελλα. Μάλιστα συμμετείχε με τη φανέλα του Σπόρτιγκ το 1996 στην πρώτη διοργάνωση του κυπέλλου όπου αναδείχθηκε και MVP.  Την βράβευση στην Ανθή Παπαηλία έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

«Ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία για αυτή τη βράβευση. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι μια όμορφη διοργάνωση και συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ. Τα νέα παιδιά αν θέλουν να εξελιχθούν πρέπει να δουλεύουν, να βρίσκουν το κίνητρο τους από μόνα τους, να πιστεύουν σε αυτό αλλά και να έχουν υπομονή να δουν τα αποτελέσματα» ήταν το μήνυμα της Ανθής Παπαηλία, μιλώντας στο agapotobasket.gr, λίγο μετά την βράβευση της.