Print this page

Η Άρτεμις Σπανού καλωσορίζει το 2021

Written by  Ιαν 05, 2021

Τις ευχές της για το 2021, στέλνει η Άρτεμις Σπανού, μέσω του προσωπικού της blog στο agapotobasket.gr.

 

«Καλησπέρα στην παρέα και εύχομαι σε ολους Καλή χρονια με υγεία και να μας φέρει το 2021 στον καθένας μας οτι επιθυμεί. Τώρα εδώ να πω την αλήθεια το 2021 έχει εύκολη δουλίτσα, να είναι καλύτερο από το 2020 που μας έβαλε σε καινούργιες , διαφορετικές και μεγάλες δοκιμασιες τον καθένα μας.

Αυτή τη σεζόν μετά από 7 χρόνια δεν έκανα γιορτές στην Ελλάδα με τους δικούς μου διότι οι υποχρεώσεις της ομάδας μας με ήθελαν εδώ στη Πολωνία και είχαμε παιχνίδια στις 27,30 και 3 του μήνα. Όποτε Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά εδώ , ήρεμα και χαλαρά στο σπίτι με παρέα τις συμπαίκτριες , με λίγο κρασάκι για το καλό και εξαιρετικό φαγητό. Διαφορετικό σαφώς από αυτό που συνήθως θα έκανα αλλά το ότι ήταν διαφορετικό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν και όμορφο. Η καλή παρέα πάντα φέρνει κέφι και χαρά. Και είμαι τυχερή και μπορώ να πω πως φέτος η ομάδα μου είναι μια ΠΟΛΥ καλή παρέα και το διασκέδασα αρκετά.
Συνεχίζουμε με νίκες εδώ, η ομάδα πάει πολύ καλά τη φετινή σεζόν και ευχαριστιόμαστε όλες επίσης το μπασκετ που παίζουμε. Ομαδικό και καθόλου εγωιστικό που κάνει τις νίκες ακόμα πιο όμορφες και διασκεδαστικές. Τα τελευταία δύο παιχνίδια τα κερδίσαμε με δυσκολία. Το ένα εκτός με 4 πόντους και το άλλο εδώ σε εμάς με 7 πόντους. Θα έλεγα πως δεν είχαμε τα καλύτερα μας παιχνίδια σε θέμα ευστοχίας αλλά η άμυνα και η ομαδικότητα μας μας έφεραν τις πολύτιμες νίκες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τις ευχές που δέχτηκα για τα γενέθλια μου, με κάνατε να χαμογελάσω και να νιώσω πολύ όμορφα τη συγκεκριμένη ημέρα. Μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε και ομορφαίνουμε που λέω και με τους δικούς μου.

Ελπίζω το 2021 να σας βρήκε όλους υγιής με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους και εύχομαι ολόψυχα όλες οι ευχές σας να πραγματοποιηθούν αυτό το χρόνο. Και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη !! Καλή χρονια με υγεία σε όλους!!»