Print this page

Παγκόσμιο Κύπελλο Τενερίφη 2018!

Written by  Οκτ 01, 2018
Η Εθνική ομάδα Γυναικών πήρε μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αφήνοντας γλυκόπικρη γεύση στο τέλος.  Η Άρτεμις Σπανού μοιράζεται μέσω του blog της στο agapotobasket.gr τις σκέψεις της για το καλοκαίρι του 2018 με την Εθνική ομάδα.  

«Παγκόσμιο Τενερίφη 2018!
 
Το παγκόσμιο μόλις τελείωσε και πρωταθλήτρια κόσμου είναι η Αμερική. Η αλήθεια είναι ότι δεν επιχείρησα να δω τον τελικό στην τηλεόραση διότι ήξερα ότι τα συναισθήματα θα ήταν περίεργα. Λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που επιστρέψαμε Ελλάδα αλλά ακόμα είναι δύσκολο και μόνο η σκέψη να πηγαίνει στην Τενερίφη. Ήμασταν πολύ κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά.....
 
Εδώ όμως θα αναφέρω την συμπαίκτρια μου τη Λολίτα στο σχόλιο που έκανε και είπε: «η πίκρα κρατάει ένα βράδυ αλλά η περηφάνια μια ζωή» !!! Και Λολίτα έχεις απόλυτο δίκιο!!! Φοράμε τη φανέλα της εθνικής μας και αισθανόμαστε περηφάνια κάθε δευτερόλεπτο και κάθε στιγμή. Ναι τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως θα τα θέλαμε και όλα χάθηκαν σε λεπτομέρειες αλλά το κεφάλι το κρατάμε ψηλά γιατί παλέψαμε με όλη μας την ενέργεια, όλο μας το πάθος και όλη μας την καρδιά για αυτή την ομάδα!! 
 
Μικρές και μεγάλες χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις όλες μαζί, η μια για την άλλη...κάθε φάση,  κάθε επίθεση, κάθε άμυνα, κάθε ριμπάουντ , κάθε λάθος, κάθε κλέψιμο όλες ήμασταν εκεί ΜΑΖΙ!! 
 
Αυτό το ταξίδι μας πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες που θα μείνουν μαζί μας για πάντα και συναισθήματα τα οποία δύσκολα ξεχνάς...ευχάριστα και δυσάρεστα. Αλλά όπως όλοι λέμε, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, σωστά;
 
Είχαμε την ευκαιρία μέσα σε 4 παιχνίδια να παίξουμε με 4 διαφορετικούς ηπείρους και όπως είδατε όλοι, κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό, με διαφορετικές δυσκολίες κάθε φορά. Καταφέραμε να γίνουμε καλύτερες από αυτό το ταξίδι , αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και η κάθε μια από εμάς να γίνει σοφότερη σε κάτι. Αυτό τι είναι το ξέρει η κάθε μας ξεχωριστά. 
 
Για ακόμα ένα καλοκαίρι μπορέσαμε αυτή η παρέα να το ευχαριστηθούμε μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο και να κάνουμε και πάλι τον κόσμο να μας προσέξει. Κερδίσαμε το σεβασμό ομάδων και προπονητών και δείξαμε ότι η ελληνική ψυχή...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?
 
Για ένα ακόμα καλοκαίρι ΟΜΑΔΑ σε ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε και καταφέραμε μαζί. Και το ταξίδι αυτό έχει ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου όποτε αυτό το ευχαριστώ πάει σε όλες τις 16 αθλήτριες και συμπαίκτριες που ήμασταν μαζί αλλά και στους προπονητές και φυσικοθεραπευτές και γιατρούς που μας βοήθησαν σε όλα με όλη τους την ενέργεια και εκείνοι. 
 
Όποτε ομάδα ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση και επαναφορά στις ομάδες μας αλλάααα....μην ξεχνιόμαστε Ε!!!! Ραντεβού σε 1,5 μήνα γιατί έχουμε και άλλες μάχες να δώσουμε. 
 
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του στα θετικά αλλά και στα αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρετε ποιοι είστε ? 
 
Καλή σεζόν σε όλους !! »