Print this page

ΕΣΑΚΕ: «Με την ΕΚΟ σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα!»

Written by  Ιουλ 31, 2020

Τις ευχαριστίες του για την πολύ καλή συνεργασία και την εμπιστοσύνη, η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ προς την ΕΚΟ.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί για την συνεργασία και ανακοινώνει πως οι δυο πλευρές μαζί συνεχίζουν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ευχαριστούν θερμά την ΕΚΟ για την εξαιρετική συνεργασία τους την περασμένη σεζόν, ενώ ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ σχεδιάζει μαζί με την EKO το επόμενο στάδιο της συνεργασίας και το πλαίσιο της συμμετοχής της χορηγικά στην Basket League.

 Αποτέλεσε τιμή για τον ΕΣΑΚΕ, την Basket League και τις ΚΑΕ ότι η κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών ήταν Κεντρικός Χορηγός του Πρωταθλήματος. Νιώθουμε ταυτόχρονα υπερηφάνεια για το γεγονός ότι η ΕΚΟ εμπιστεύεται τον ΕΣΑΚΕτις ΚΑΕ και το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ και είμαστε βέβαιοι ότι και η επόμενη φάση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία προς απογοήτευση όσων μεταδίδουν πληροφορίες και ρεπορτάζ που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

 Η συνεργασία της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς ήρθε ως συνέχεια της αναβίωσης του θεσμού του All Star Game, που αποφάσισαν από κοινού ο ΕΣΑΚΕ και η EKO το 2018 και των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων που έγιναν στην Πάτρα, στην Θεσσαλονίκη το ‘19 και στο Ηράκλειο της Κρήτης το ’20.

 Μαζί με μια από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις πετύχαμε μέσω της αναβίωσης του θεσμού του All Star Game να γεμίσουμε τα γήπεδα του μπάσκετ με οικογένειες και παιδιά και να χαρίσουμε στους πραγματικούς φίλους του αθλήματος αξέχαστες στιγμές!

 Συνεχίζουμε δυναμικά να στηρίζουμε το κοινό μας όραμα για το μπάσκετ και την κοινωνία και να φέρουμε ολοένα και περισσότερο κόσμο κοντά μας!

Πηγή και φωτό: ΕΣΑΚΕ