Print this page

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτισε Τσόχλα – Στις 17/8 ξεκινά η προετοιμασία

Written by  Αυγ 13, 2020

Με ένα θερμό μήνυμα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος, έπειτα από επτά χρόνια αποτελεί παρελθόν για την ομάδα και θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού Β’ και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 17 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση για τον Τσόχλα

Αυτή η όμορφη συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και εξελίχθηκε σε μία δυνατή σχέση, οικογενειακή και πάνω από όλα ανθρώπινη, ολοκληρώθηκε. Όπως πορευτήκαμε μαζί αυτά τα επτά χρόνια, με τα ίδια ακριβώς συναισθήματα αποχαιρετάμε σήμερα τον Απόλλωνα Τσόχλα. Με τον ίδιο σεβασμό που έδειξε για την ομάδα και την αντιμετώπισε χωρίς δεύτερες σκέψεις στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Η ποιότητα του χαρακτήρα του ανεκτίμητη. Με το ίδιο πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχνε πάντα, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί με σοβαρό τραυματισμό! Ήταν πάντα εδώ. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα Τσόχλα για όλα όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ.
Το μπασκετικό του μυαλό έχει πολλά να δώσει στο άθλημα, όταν θα έρθει η ώρα να ολοκληρώσει την καριέρα του. Καλή συνέχεια, πάντα με υγεία! Εις το επανιδείν. 

 

Η ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας

 Μετά από πέντε μήνες, έρχεται πλέον η ώρα για να μπουν και πάλι στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και μία εντελώς νέα ομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις στο PAOK Sports Arena. Τα πράγματα ωστόσο για όλους μας είναι πλέον πολύ διαφορετικά, για αυτό και η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 17 Αυγούστου 2020, πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα αφιερωθεί στις απαραίτητες για τον COVID-19 εξετάσεις. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο για προπόνηση την Τρίτη (18/8).

Ο Κώστας Μέξας θα έχει αρχικά στη διάθεσή του τους Έλληνες παίκτες της ομάδας. Οι αφίξεις των ξένων παικτών θα ξεκινήσουν με τον Elijah Mitrou-Long που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τρίτη (18/8) και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι παίκτες ως το τέλος του μήνα.

Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων το οποίο είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Λαύριο, Προμηθέα Πάτρας, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν αναμένεται να γίνει στις 2/9 με την Ελευθερούπολη.

Πηγή και φωτό: paokbc.gr