Print this page

Στον Κολοσσό για δυο χρόνια ο Καμαριανός

Written by  Αυγ 17, 2020

Παίκτης του Κολοσσού H Hotels θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Νίκος Καμαριανός, ο οποίος θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του νησιού.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Καμαριανό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Νίκος Καμαριανός είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1997 και με ύψος 2,04μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015 στην ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Παλαιού Φαλήρου, Πανελληνίου και Παναθηναϊκού. Στην Ένωση έμεινε μόνο τη σεζόν 2015/16, καθώς την επόμενη παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νέα Κηφισιά, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2018.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ενσωματώθηκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο τη σεζόν 2019/20 είχε κατά μέσο όρο 3,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ, σε 20 αγώνες στην Basket League.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Καμαριανού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο κόουτς με επέλεξε φέτος στην ομάδα. Με ιντριγκάρει πολύ ο Κολοσσός, καθώς είναι μία ομάδα με ανταγωνιστική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα. Ελπίζω και εύχομαι το επόμενο πρωτάθλημα να είναι υγιές για παίκτες και ομάδες και όλα να κυλήσουν ομαλά και εμείς να πετύχουμε τους στόχους μας."

Πηγή και φωτό: kolossosbc.gr