Print this page

Η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού (vid)

Written by  Οκτ 02, 2013

Τη νέα φανέλα του νταμπλούχου Παναθηναϊκού για την σεζόν 2013-14 παρουσίασε η χορηγός εταιρεία Adidas με ένα εντυπωσιακό βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

Η νέα φανέλα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή, καθώς το τριφύλλι με τα έξι αστέρια, που συμβολίζουν τα ισάριθμα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η ομάδα, πλέον θα βρίσκεται στον ώμο, ενώ αλλαγές υπάρχουν επίσης στην ρίγα, τη γραμματοσειρά, με την οποία εμφανίζονται τα ονόματα των παικτών, αλλά και στους αριθμούς. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, ωστόσο, είναι ότι η τρίτη εμφάνιση της ομάδας, δεν θα είναι η μαύρη, όπως πέρσι, αλλά η ανοικτή πράσινη.

Ρόλο… μοντέλου για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού, ανέλαβαν οι Μάικ Μπατίστ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Τζέιμς Γκιστ, οι οποίοι τα κατέφεραν πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα!

Με σύνθημα «Περήφανοι για την ομάδα, περήφανοι για την φανέλα», η νέα εμφάνιση των νταμπλούχων Ελλάδας, βρίσκεται ήδη στις μπουτίκ της ομάδας και αναμένεται να γίνει και αυτή ανάρπαστη.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας εμφάνισης του «τριφυλλιού»: