Print this page

Πρεμιέρα για την… πρεμιέρα!

Written by  Οκτ 04, 2013

Έτοιμος να δοκιμάσει πολλά σχήματα και συστήματα ενόψει της νέας χρονιάς θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» του Ρεθύμνου, αλλά και να δοκιμάσει τις αντοχές της ομάδας στην… εξορία λόγω της τιμωρίας της έδρας τους στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκα.

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα της ομάδας του, καθώς στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από σήμερα ως και την Κυριακή 6/10 θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη Λουκόιλ, τον ΑΓΟΡ και τον Πανιώνιο. Οι αγώνες θα είναι ουσιαστικά και η πρόβα τζενεράλε για τη νέα χρονιά, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν στο ίδιο γήπεδο την ερχόμενη Τετάρτη 9/10, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκ νέου την ομάδα του Ρεθύμνου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέραν τούτου, ο κ. Πεδουλάκης θα εχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνηθίσει τα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του, καθώς ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στην Κρήτη και την Κύπρο για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα, λόγω της τιμωρίας της έδρας του για τα γεγονότα της περσινής χρονιάς.

Στη διάθεση του 49χρονου τεχνικού θα είναι και οι Μπατίστ και Κάρι, οι οποίοι στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας, δεν συμμετείχαν λόγων ενός ελαφρού διαστρέμματος και ενός μυϊκού σπασμού στον αυχένα, αντίστοιχα.