Print this page

«Χαρούμενοι που παίζουμε στην Κρήτη»

Written by  Οκτ 04, 2013

Ικανοποιημένος για την παρουσία και τη συμμετοχή του παναθηναϊκού στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» του Ρεθύμνου, εμφανίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης.

 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στο πιο όμορφο μέρος της Ελλάδος την Κρήτη και ειδικότερα στο Ρέθυμνο. Με θέρμη ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση που μας δόθηκε να παίξουμε για 2η χρονιά στο τουρνουά του Ρεθύμνου και βοηθά στην αποκέντρωση», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος εξήρε τις υποδομές και την οργάνωση του Ρεθύμνου, που, όπως υποστήριξε, μπορεί να κάνει ένα δυνατό τουρνουά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα του Παναθηναϊκού, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. «Έχουμε 6-7 ημέρες που είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και εμείς πρέπει να κάνουμε ταχύρυθμα μαθήματα, γιατί ειδικά στην Ευρωλίγκα έχουμε δύσκολο πρώτο γύρο, με πέντε εκτός έδρας ματς. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Όταν παίζεις σε συνθήκες παιχνιδιού είναι πιο εύκολα να δεις τα λάθη σου, από ό, τι είναι στην προπόνηση», τόνισε.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε και στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και για το ξεκίνημα της χρονιάς γενικότερα. «Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης προσπαθεί να επανέλθει. Είναι καλύτερα. Θέλει χρόνο και προσοχή. Σήμερα δεν θα έχουμε και τον Κάρι, ο οποίος έχει μυϊκό σπασμό στον αυχένα και θα είναι εκτός. Θα μας πουν οι γιατροί αν μπορεί και κατά πόσο να βοηθήσει», πρόσθεσε.

Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λουκόιλ και του Ρεθύμνου με τον Πανιώνιο.