Print this page

Λαρεντζάκης τριετίας και παλαίμαχοι για τον Άρη

Written by  Οκτ 08, 2013

Την απόκτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, με τον νεαρό γκαρντ να δηλώνει χαρούμενος για την μεταγραφή του. Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυναν με ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νεαρός γκαρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε με δηλώσεις του:

«Ήρθα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι από την πλευρά μου θα ακολουθήσει σκληρή δουλειά, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη νέα μου ομάδα στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της και να συμβάλλω κι εγώ στην αναγέννηση της».

Στο μεταξύ, επιστολή, με την οποία καλούν τους φιλάθλους του Άρη να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας έστειλαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου, με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Άρη:

«Με αφορμή την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εύχονται στους αθλητές της ομάδας, υγεία και καλή δύναμη στους αγώνες που αύριο ξεκινούν. Οι παλαίμαχοι θα είναι πάντα κοντά τους και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

Ταυτόχρονα, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλούν όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, αυτούς που πριν από μερικά χρόνια γέμιζαν το Αλεξάνδρειο, αυτούς που παρευρέθησαν στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, αλλά και αυτούς που για διάφορους λόγους απείχαν τα τελευταία χρόνια, να βοηθήσουν την καινούρια προσπάθεια της διοίκησης της Κ.Α.Ε., του προπονητή και των νέων, Ελλήνων στην πλειονότητα καλαθοσφαιριστών, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας και γεμίζοντας ασφυκτικά το NICK GALIS HALL.

Με την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας, θα δώσουμε όλοι οικονομική ανάσα στη διοίκηση που προσπαθεί να ανασάνει από την οικονομική ασφυξία που της κληροδότησαν άλλοι, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξουμε την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας που ξεκίνησαν την πορεία για την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι παλαίμαχοι του ΑΡΗ»