Print this page

Στα «πράσινα» μέχρι το 2017 ο Γκίστ

Written by  Μαρ 17, 2015

Ο Τζέιμς Γκιστ θα συνεχίσει τις «πτήσεις» με την «πράσινη» φανέλα, καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας τους για δυο ακόμα χρόνια.

 Είναι η επιβράβευση της προσφοράς ενός παίκτη που στην τριετία που αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό έχει προσφέρει πολλά και είναι από τους πλέον αγαπητούς της «πράσινης» εξέδρας. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Γκιστ για τα επόμενα δύο χρόνια!»

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας επέκτασης της συνεργασίας, ο Γκιστ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είναι για μένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, μια πρόκληση και ταυτόχρονα τεράστια τιμή το γεγονός ότι για δύο ακόμα χρόνια θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν αυτή τη σχέση όπως και τη χαρά που αισθάνομαι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι ευτυχισμένος είναι σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Θα προσπαθήσω να φέρω κι άλλους τίτλους», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω και το πιστεύω πραγματικά, είναι η υπέροχη σχέση μου με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως είμαι ένας απλός υπάλληλος. Πάντα αισθανόμουν φίλος και μέλος της οικογένειάς του».

Πηγή: www.paobc.gr